SVØMMEHAL OG MOTIONSRUM

Gå til: Bassiner - Motionsrum

Som medlem af Herning Sportsdykkerklub Perlen, har du gratis adgang til 25 meter og springbassinet i klubbens tider, samt motionsrummet i svømmehallens åbningstider.

Tirsdag:
25 meter bassin: 19.00 - 21.00
Springbassin: 19.00 - 21.00

Torsdag: (Klubaften) 
25 meter bassin: 19.00 - 20.00
Springbassin: 19.00 - 21.30
 
OBS! Vores adgang til svømmehallen følger skolernes ferie, så har skolerne lukket, har vi ikke adgang. Se lukkeperioder i vores kalender her.

Bassiner

25 meter bassinet

25 meter bassin, som er 12,5 meter bred og kan opdeles i 6 baner.Vanddybden er 1.30 m til 1.80 m. Efter behov kan bassinet opdeles med banetov, så der er plads til både juniortræning eller fridykning, samtidig med klubbens medlemmer kan svømmetrænne. I 25 meter bassinet er vandet 28 grader varmt.

 

Spring bassinet

Springbassinet er 12,5 x 12,5 meter bred og 3,80 meter dybt. I springbassinet er det muligt at montere mål til undervandsrugby. Hvis bassinet bruges af enten juniorafdeling eller fridykning, så er det ikke muligt at klubbens medlemmer samtidig kan være i bassinet.

Derudover har Herning Svømmehal en familiehal, stor ny 50 meter bassin, to bassiner til undervisning samt et udendørs bassin. For at benytte disse skal der indløses billet ved informationsdisken. Se mere om Svømmehallens bassiner her.

Motionsrum

I motionsrummet er der mulighed for at træne kroppens muskler og kredsløb, også kaldet god gammeldags legemsøvelser. Deres maskiner sikrer, at øvelserne udføres korrekt. De har maskiner til både genoptræning og kredsløbstræning.

Motionsrummet henvender sig til dig, der ønsker at vedligeholde kroppens muskulatur, forebygge slid og skader og har brug for genoptræning.

Du kan få oprettet et adgangskort, ved at henvende dig ved informationsdisken, og fortælle du er fra Perlen. Så har de vores medlemsliste i en mappe og kan derefter oprette dig i systemet. 

Bestil gratis prøvetime
Ring på telefon 9628 8685 eller henvend dig ved informationsdisken næste gang du besøger Herning Svømmehal. Du vil efterfølgende blive ringet op, af deres motionsrums-instruktør.