SPONSORER

Pilgaard’s ejendomsservice beskæftiger sig med alle vedligeholdelses opgaver. Vi løser alle opgaver, lige fra udskiftning af lysstofrør til administration af boligkompleks eller en serie af ejendomme.

Vi laver vedligeholdelsesplaner med tilhørende budgetter – i prioriteret rækkefølge for de forskellige ejendomme.
Desuden arbejder vi hos nogle af vores kunder som ejendomsinspektør, med ansvar for renovering og reetablering af lejligheder og er hos flere af vores kunder med som rådgivere helt fra starten i nye byggeprojekter.

Pilgaard’s Ejendomsservice er en mindre virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem høj kvalitet og stor fleksibilitet.
Vi har døgnvagt på alle akutte opgaver.

Pilgaard's ejendomsservice & Tømrerforretning
Web: pilgaards-ejendomsservice.dk
Telefon: 96 29 36 73


God service og høj kvalitet. Det kendetegner BK VVS Mester ApS.

Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Fra utætte vandrør til stoppede kloakker. Fra service på varmeanlæg til modernisering af badeværelser.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.

BK VVS Mester
Web: bkvvs.dk
Telefon: 20 47 96 59


Rude Dyk er ejet af aktive dykkere med mere end 40 års erfaring.

Vi hjælper gerne med open water dykning, nitrox dykning, trimix dykning, huledykning og rebreather dykning.

Autoriseret Apeks service værksted.

Rude Dyk - Herning Dykkercenter
Web: rudedyk.com
Telefon: 87 49 00 00


HAMMERUM EL A/S tilbyder service indenfor alle former for el-installationer. Vi har væsentlige kompetencer med løsning af opgaver indenfor både den private-, den industrielle- og landbrugssektoren. 

Til private kunder specialiserer vi os i at løse renoveringsopgaver, sikkerhedsløsninger og nye konstruktionsprojekter. Vores arbejde med kunder indenfor industri består i service og vedligeholdelse hos bla. textil- og værktøjsfabrikker, samt møbelindustri.

Hammerum El A/S
Web: hammerumel.dk
Telefon: 97 11 66 77


Dyrehospitalet Heden er kæledyrenes nye tryghedsambassadør.

Alle kæledyr er unikke. Alligevel ved vi, at dit kæledyr er noget særligt for dig. Det værner vi om med lige dele respekt og selvfølgelighed for at kunne give dit kæledyr et trygt dyreliv.

Dyrehospitalet Heden ApS
Web: dyrehospitaletheden.dk
Telefon: 7040 5040


Hos Herning Trailer- & Bådcenter finder du alt på et sted  - med Danmarks største udvalg i trollinggrej!

Inden- og udendørs udstilling af både, motorer og Brenderup trailere samt en stor udstyrsbutik med næsten alt udstyr til din båd.

Vi har forhandling af hele det store program af både og motorer fra Mercury, Quicksilver glasfiberbåde, Linder alubåde, Quicksilver gummibåde og Smartliner alubåde. 
Vi har agenturet for TG-Både fra Finland. Vi har autoriseret værksted for Mercury, Mercruiser og Verado motorer.

Vi har forhandling af Brenderup trailere, som har et stort program af fritidstrailere, erhvervstrailere, bådtrailere og meget mere.

Et stort udvalg i elektronik fra: Lowrance og Garmin har vi også.

Herning Trailer- og Bådcenter
Web: htb.dk
Telefon: 97 14 22 11