FYLDEANLÆG

Gå til: Fyldeanlæg - ContinoxFyldning af flasker for ikke-medlemmer - Bauer PureAir Certificering

Alle medlemmer af Perlen kan fylde sine egne flasker gratis. Dette gælder såvel luft som Nitrox. I forbindelse med fyldning af flasker til kursus som ikke afholdes i Perlens regi, eller for dykkere uden medlemskab, henvises til Fyldning af flasker for ikke-medlemmer.

Da klubben flyttede i de nye lokaler i 2016, blev hele fyldeanlægget moderniseret og gjort fuldautomatisk. På luft delen blev kompressoren opgraderet til 300 bar og monteret en stor luftbank, som kommer især uddannelsen til gode. Derudover blev vores continoxanlæg i 2019 endelig taget i brug i en fuldautomatisk udgave, hvor man bare skal taste sin ønskede blanding ind på touchskærmen, scanne sin nøglebrik og trykke start.


Fyldeanlæg (Almindelig luft)

Kompressor: BAUER Mariner, 250 liter/minuttet, 300 bar.

Luftbank: 8x50 liter, 300 bar.

Fyldepanel: Fire udtag med 232 bar og et udtag med 300 bar.

   


Continox

Kompressor:

Fyldepanal: Ét udtag med 232bar med op til 40% ilt og ét dekanterings udtag med 100% ilt.

Booster: Ja til 232 bar.

Flaskeskab: Vores flaskeskab kan indeholde fire 50L flasker, hvor det er muligt at koble én ilt og én helium til på samme tid.

Krav: Blender certifikat og gennemgang af anlæget. Har man ikke blendercertifikat, kan man tage fat i en af klubbens blendere, som kan være behjælpelig med at blande.

Trimix: Det er muligt at blande trimix på vores anlæg. Medlemmerne skal dog selv bestille og betale helium. Flasken kobles til anlægget i flaskeskabet, og så er systemet klar. Så nemt er det!

  


Fyldning af flasker for ikke-medlemmer

Flasketype Volumen Luft Nitrox
Enkeltflaske 10 - 15L 50,- 75,-
Dobbeltsæt 2x10 - 2x18L 100,- 150,-

Bauer PureAir Certificering

Det er ikke et “must” at være PureAir certficeret

Men det er en ekstra sikkerhed for medlemmerne. Når service på kompressoren er overholdt, så er luften også ren. For at opnå PureAir certificering kræver det, at man har SECURUS installeret. SECURUS sikrer at man ikke glemmer at skifte filter.

Med et PureAir certifikat sikrer klubben, at medlemmerne kan få REN LUFT i flaskerne. PureAir certifikatet viser medlemmerne, at klubben tager sikkerhed seriøst, og at man trygt kan få fyldt luft hos os.

 

Større sikkerhed og troværdighed

At opnå certificering til BAUER PureAir Standard, viser klubben sætter en ære i medlemernes sikkerhed, ved at levere 100% rent luft i flaskerne. PureAir certificering giver dig som medlem tryghed, og samtidig tager klubben et positivt skridt, der viser vi er en moderne og sikker klub.

Som medlem vil du kunne sætte pris på dette kvalitetsstempel, som kun tildeles BAUER kunder, der opfylder specifikke krav til kompressorudstyret.

 

SECURUS - Filter overvågning

SECURUS er et elektronisk mætningskontrol af filteret, som kontinuerligt overvåger filtrets evne til at tørre indåndningsluften i henhold til standarden EN 12021:2014.

Kort forinden at filteret er fuldt mættet, giver SECURUS en advarsel med et gult lys på panelet. Når filteret er helt mættet, så giver SECURUS et rødt lys og stopper automatisk kompressoren. Kompressoren kan ikke startes igen, før en ny filterpatron er blevet monteret.