Opstart: Junior – Bliv snorkeldykker

16-09-2019

Går du og drømmer om at opleve verdenen under havoverfladen? Så er junior snorkeldykning garanteret noget for dig.

- For drenge og piger.
- Min. 12 år.

I uge 43 har vi opstart, hvor du er velkommen til at komme og høre nærmere. Her er der mulighed for at møde instruktører og hjælpere. Du får også mulighed for at se klubbens faciliteter mv.

Halvårlig medlemskab er kun 350 kr. for juniorer. Det samme gælder for passiv medlemskab for voksne. Som passiv medlem kan du svømme gratis i klubbens bassintider, samt træne gratis i svømmehallens motionsrum i deres åbningstider.

Torsdag d. 24 oktober 2019 kl. 19-20 i klubbens lokaler.
Herning Svømmehal, Indgang Nord
Brændgårdvej 20
7400 Herning

Du kan også tilmelde dig via vores Facebook begivenhed her:
https://www.facebook.com/events/1350809965066384/
 

Uddannelse:
Vi tilbyder uddannelse inden for både snorkel- og flaskedykning. Vi følger retningslinjer og sikkerhedsregler fra de forskellelige organisationer.

Verdens bedste makker:
Under dykning er det vigtigt at kunne stole på sin makker. Derfor har vi stort fokus på det gode kammeratskab og samvær i klubben.

Klubaften:
Der er en ugentlig træningsaften, hvor der er fokus på dykning. Det kan være gennem øvelser, leg, undervisning, foredrag eller lign.

Disciplin:
Vi forventer en disciplineret tilgang til uddannelse, udstyr og dykning. Dette er for at kunne bevare sikkerheden omkring sporten.

Dykkerteori og praksis:
Bliv klogere på, hvordan verden under overfladen påvirker dig. Med lege og øvelser inddrager vi dykkerrelateret fysik, kemi og matematik i træningen.

På tur med klubben:
Der er mulighed for at deltage i Dansk Sportsdykker Forbunds årlige juniorsamlinger og sommerlejr. Derudover arrangerer klubben også dykkerture.
 
Vi glæder os til at se jer!
 
På vegne af Perlen - Herning Sportsdykkerklub,
Allan Hestbæk, Junior udvalgsformand.