Affaldsindsamlingen 2022 - Det Blå Rum ved Fuglsangsø

03-04-2022

Sølle 20 kg. og en halvfyldt affaldspose.

Heldigvis var årets affaldsindsamling en sølle omgang. Det Blå Rum ved Fuglsangsø var næsten fri for affald, hvilket gjorde at der ikke var meget at lave for de fem dykkere der var i vandet.

Med en vandtemperatur på 6 grader, og par stykker i våddragt, så gjorde det heller ikke noget at det var hurtigt overstået. På land var der nemlig tændt op i grillen, hvor flere af klubbens medlemmer og familier gik og hjalp til.

Der blev fundet lidt dåser, et par flasker, en gulvmåtte, lidt stillads og så afskåret træ fra byggeprocessen af broanlægget. Så Fuglsangsø kan fortsat forblive en af Danmarks reneste søer.

 

Affaldsindsamlingen 2022

Affaldsindsamlingen er Danmarks Naturfredningsforenings årlige indsamling af affald i naturen. Projektet arbejder for et Danmark fri for affald.

I 15 år har Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling fået op mod 200.000 danskere ud at samle affald i naturen. Hovedformålet med Affaldsindsamlingen er at gøre opmærksom på et kæmpe problem: Danmark producerer alt for meget affald, og derfor ender flere hundrede tons affald hvert år i naturen. Du kan læse mere omkring projektet her.

 

 

 

 

Se flere billeder i vores Galleri.