Ferie For Alle 2022

17-01-2022

Skandinaviens største feriemesse er tilbage! Forhåbentlig...

I mere end et årti har Herning Sportsdykkerklub Perlen været en fast del af messen, hvor klubben har stået for gratis prøvedyk, vist klubbens udstyr frem og fortalt omkring uddannelse og foreningslivet.

Sidste år blev desværre lukket ned pga. COVID-19 restriktionerne, men nu ser det ud til der sker en normalisering af messeaktiviteter, hvilket gør at MCH og Perlen fortsætter planlægningen af dette års Ferie For Alle messe. Der vil blive lavet nogle forbehold for hvordan vi gennemføre prøvedyk. Det vil bl.a. være desinficering af regulator/maske, badetøj/dragter mm. så vi kan gøre det mest forsvarligt. Bestyrelsen er i dialog med MCH omkring muligheder og begrænsninger.

 

 

FIND OS I HAL C (UDELIV) VED DYKKERPOOLEN

 

MCH skriver på deres hjemmeside:

Regeringen præsenterede på pressemødet onsdag en køreplan for en normalisering af messeaktiviteet efter 31. januar, og vi glæder os derfor rigtig meget til Ferie for Alle 25. – 27. februar 2022 i MCH Messecenter Herning.

Flere har spurgt til eventuelle restriktioner på messen. Det har myndighederne endnu ikke besluttet, og derfor ved vi først senere, hvorvidt der vil være krav om f.eks. coronapas. Det vil naturligvis blive meldt ud her på siden, når der foreligger mere information omkring dette.

Vi glæder os og fortsætter forberedelserne med ekstra motivation til igen at samle alle ferieglade til Skandinaviens største feriemesse i MCH Messecenter Herning.

 

Gense video fra Ferie For Alle 2020